30-06-2020, Saat: 12:30
(30-06-2020, Saat: 12:24)info@guzelceker.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-06-2020, Saat: 12:00)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu özellik Delphi'nin TabControl, PageControl ve DevExpress'in cxTabControl, cxPageControl bileşenlerinde yok maalesef.
TMS Software'in AdvOfficePager'ı bu iş için biçilmiş kaftan. Tab yapılarının özellikleri oldukça fazla.
LeftMargin özelliği ile ilk tabın başlangıç pozisyonunu belirleyebilirsiniz.
fesih bey tşkler. zaten lisansı olmayan tms,devexress vb bileşenlerini kullanıyordum.. Ama artık lisanslı bişeyler yapmak istiyorum ... bu açıdan Tms, devexpress gibi bileşenleri kullanmadan nereye kadar gidebilirim bakacam.... Benim için görsellik başta geliyor... o Açıdan AlphaSkin bileşini satın alıp onun üzerinden gidecem sanırım.... Böyle bir şeyin Standart bileşenlere uygulanmaması kadar saçma bişey yok neden yapmazlar anlamadım Tms yaptıysa demekki oluyor... O zaman çözümü Arkadaşın dediği gibi ve bazı zaman kullandığım gibi butonlarla tablara yönlendireceğim
AlphaSkin'i kullanmayın!
VCL ve FMX için uygulama arayüzüne oldukça zengin tema kütüphanesinden biri veya bir kaçını aynı anda uygulayabiliyorsunuz.
Bu özellikten dolayı AlphaSkin yakın bir tarihte geliştirmeyi durdurabilir.
Bu durumun çok örneklerini gördük. IDE'ye entegre olan bir özelliği barındıran harici bir bileşen kısa sürede yok oluyor.
DelphiCan'dır!