Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yerli Yapım Mobil Uygulamalar (FMX)
Bayağı emek verilmiş bilimsel bir uygulama olmuş.
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
@Fesih ARSLAN,@3ddark,@Mr.Developer  hocalarım değerli yorumlarınız çok teşekkür ederim.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=ONGUN
(11-11-2020, Saat: 17:56)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Biraz firemonkey (Bu yüzden tasarımı amelece bulabilirsiniz :-)), biraz mathjax, biraz javascript, biraz kül, biraz duman...
Eleştirilerinizi esirgemezseniz memnun olurum.

Elinize sağlık güzel bir ürün çıkartmışsınız. 
Ürün > Projeden

Nacizane merak ettiğim konuları yazmak isterim.

1-Uygulamadan kendi adınıza beklentiniz nedir.
1-Hedef kitle kimler.
2-Bu uygulama hali hazırdaki hangi sorunu daha iyi çözüyor
3-Tek bir işlem değil de birkaç satırlık işlemleri gerçekleştirebiliyor mu.
4-Öneri; Tablet versiyonu daha kullanılabilir olabilir.

İyi çalışmalar.
(11-11-2020, Saat: 21:23)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2020, Saat: 17:56)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Biraz firemonkey (Bu yüzden tasarımı amelece bulabilirsiniz :-)), biraz mathjax, biraz javascript, biraz kül, biraz duman...
Eleştirilerinizi esirgemezseniz memnun olurum.

Elinize sağlık güzel bir ürün çıkartmışsınız. 
Ürün > Projeden

Nacizane merak ettiğim konuları yazmak isterim.

1-Uygulamadan kendi adınıza beklentiniz nedir.
1-Hedef kitle kimler.
2-Bu uygulama hali hazırdaki hangi sorunu daha iyi çözüyor
3-Tek bir işlem değil de birkaç satırlık işlemleri gerçekleştirebiliyor mu.
4-Öneri; Tablet versiyonu daha kullanılabilir olabilir.

İyi çalışmalar.
Teşekkür ediyorum sağ olun, sorularınızı teker teker cevaplayayım.
1.Parasal bir beklentim yok, açıkçası o kadar kullanılacağını düşünmüyorum (kullanılırsa neden olmasın Smile), kendim özellikle telefonda matematiksel ifadeleri yazarken rahatsız oluyordum, bu yüzden yazdım, yani en çok ben kullanacağım anlaşılanSmile.
2.Genelde matematikle uğraşan herkes, özelde üniversiteler ve liseler-hocalar ve öğrenciler-, ama bu konuda özellikle Hindistan'dan ümitliyim, bir matematik uygulaması daha yazmıştım onu en çok onlar kullanıyor, bu yüzden uygulamayı İngilizce yazdım.
3.Bu uygulama matematiksel ifadeleri( soru yada cevap olabilir) matematik sembolleriyle ile yazıp paylaşmanızı sağlıyor.
4.Evet, uygulamada istediğiniz kadar işlem yazabilirsiniz aynı anda, aynı sayfaya; ama bu sizin asciimath sentaksını ne kadar iyi bildiğinizle alakalı bir durum. 
5.Evet özellikle 10 inç'lik tablette denedim, gayet iyi çalıştı, zaten Google Play'e tablet resimlerini de yükledim.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
(10-08-2020, Saat: 17:28)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Bunlarda uygulamadan sayılıyor mu hocam   Smile

Ne hikmetse dün indirim oluşturmuştum. iyi denk geldi  Angel

Tekrardan merhaba,

Düşündüm de paylaşsam iyi olacak dediğim bazı örnek uygulamalar daha var. Bunları daha çok tasarımsal açıdan sunacağım. 
ilham verecekse paylaşmak sorumluluğumuz olsun.  Angel

Kendimce "Bu forum'un mobil uygulama tasarımı nasıl olabilirdi ?" diye sorup başladığım ve henüz bitirmediğim hayali bir delphican mobil uygulaması tasarımı paylaşacağım.
Neredeyse tamamı TRectangle ile oluşturuldu. Projesinde kullandığım konu ve şahıslar tamamen rastgele seçilmiştir. herhangi bir bağ ve bağlantı mevcut değildir kullandığım için rahatsız oldu iseniz affola  Angel Ben tasarlarken çok eğlendim. Umarım sizlere biraz da olsa ilham kaynağı olur. 

Ayrıca şuan da yapmakta olduğum bir uygulamanın tasarımını da paylaşmak isterim. Şuana kadar yapıp beğendiğim en güzel tasarımımdır kendisi  Angel 

Bir gün hayata geçirirsem o zaman link eklerim artık  Shy

elinize sağlık çok güzel bir tasarım olmuş .

Elinize sağlık bencede farklı ve güzel bir çalışma.
@Bay_Y çok teşekkür ederim hocam.
@savasabd tebrikler değişik güzel düşünülmüş bir fikir. Viewer olarak browser mı kullandınız
Yalnızım ama bir kente yürüyen ordu gibiyim, edebiyattan kaçınmalıyım..
(12-11-2020, Saat: 20:29)narkotik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @savasabd  tebrikler değişik güzel düşünülmüş bir fikir. Viewer olarak browser mı kullandınız

Sağ olun, teşekkür ediyorum, evet browser kullandım, zaten  matematiksel ifadeler için mathjax kütüphanesini kullandım.
Merhaba,
Bilgi yarışması uygulamamın bugün tasarımını değiştirdim. Örnek olması açısından burada durmasında fayda var.
İlk yorumlarda linkleri var.

Rübik Challenge karıştırma kodu algoritmasıyla 2x2x2'den 9x9x9'a kadar 8 farklı ebatta Rübik küp sunar.
Karıştırma kodu rakiplerinizle sizin adaletli bir şekilde yarışmanızı sağlar, aynı kodla küp tamamen aynı şekilde karışır.
Karıştırma kodu 5 haneli 16''ık  bir sayıdır. Fakat sıfır sayısı da  geçerlidir.Örneğin 00000 ifadesi geçerli bir koddur.Uygulamanın rastgele belirlediği kod 4  hanelidir.Fakat kullanıcı isterse kendisi bir kod girebilir, yanlış kod girilirse uygulama kodun yanlış olduğunu belirtip rastgele bir kod belirlenmesinin istenip istenmediğini sorar.Herhangi bir kod girilmezse uygulama küpü rastgele bir kodla karıştırır ve kod sağ alt köşede görünür.Paylaş butonuyla gönderdiğiniz linke tıklandığında küp otomatik olarak sizinki ile aynı şekilde karışır.

https://play.google.com/store/apps/detai...kChallenge

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  FMX Mobil için En Güncel macOS Mimarisi RAD Coder 7 700 02-03-2026, Saat: 22:14
Son Yorum: mcuyan
  Tüm Platformlar için Hızlı uygulama Geliştirme - Tüm Örnek Uygulamalar RAD Coder 12 7.174 05-08-2024, Saat: 11:51
Son Yorum: ertemsoft
  Mobil Android Emulator Altıner 5 2.244 22-01-2024, Saat: 18:28
Son Yorum: Altıner
  Mobil App. ile MQTT brokera bağlanma ve Veri çekme yemre 3 1.721 27-04-2023, Saat: 13:56
Son Yorum: yemre
  mobil local veri tabanı ve telefona nasıl yüklenecek mudipasa 7 3.855 22-12-2022, Saat: 18:09
Son Yorum: mcuyan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi