Anket Başlığı: Yeni Delphi Kaynak Kitap ihtiyacınız var mı?
1 Adet almayı düşünüyorum
2 Adet almayı düşünüyorum
3 Adet almayı düşünüyorum
Ön sipariş ile de alabilirim.
İhtiyacım yok
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Kaynak Kitap İhtiyacı
(27-11-2017, Saat: 21:46)quake16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fesih bey beni'de ön siparişe ekler misiniz

Teşekkürler

Ekledim, İlginiz için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!
kitap ile ilgili son durum nedir ?
(27-11-2017, Saat: 23:15)Mandriva Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kitap ile ilgili son durum nedir ?

Bugün bir yol haritası çizmeyi düşünüyoruz. Durum netleşirse, detaylı açıklamayı gün içerisinde yaparım.
İlginiz için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!
Ön sipariş alacakmısınız ? yoksa bir yayın evimi düşünüyorsunuz ?
(03-12-2017, Saat: 20:51)SecondLife Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ön sipariş alacakmısınız ? yoksa bir yayın evimi düşünüyorsunuz ?

Yayınevleri fahiş fiyat talebinde bulunduğundan, yayınevi arayışını sonuçlandırdık. Kitabı btGrubu' nun sponsorluğunda Ankara'da bir matbaaya bastırmayı düşünüyoruz. Yücel Bey'in yurt dışında olması nedeniyle, net bir yol haritası belirleyemedik.
Yakın bir zamanda daha detaylı bir açıklama yaparız.
Kitap yayınevine gönderildikten sonra kesin Ön sipariş listesi oluşturmayı planlıyorum.
DelphiCan'dır!
Merhaba,
Kitap talep durumumuz:
Ön Sipariş       : 52 
Normal Talep  : 21
Genel Toplam : 73
DelphiCan'dır!
Hayirli olsun hocam, iki adet siparis vermek istiyorum, anket'de hepsini okumadan secim yaptim, önden ödeme yapip bekliyebilirim de. Sizde sorum yurt disina da yollarmisiniz ? ve sizden ricam imzali olarak yollarsaniz cok mutlu olurum.
(09-12-2017, Saat: 11:26)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Kitap talep durumumuz:
Ön Sipariş       : 46 
Normal Talep  : 17
Genel Toplam : 71

Beklediğimden çok düşük,
İnsanlarda Halen Delphi diye dil mi kaldı , Delphiyi yazan adam bile bıraktı artık vs vs bir ton laf duyuyorum etraftan.
Bu kitap'a öyle bir kapak yapmalı ki , ilgi çeksin..
(10-12-2017, Saat: 08:50)Ugur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayirli olsun hocam, iki adet siparis vermek istiyorum, anket'de hepsini okumadan secim yaptim, önden ödeme yapip bekliyebilirim de. Sizde sorum yurt disina da yollarmisiniz ? ve sizden ricam imzali olarak yollarsaniz cok mutlu olurum.

Teşekkür ederim, Uğur Bey.
Ön siparişe sizi de ekledim. Şu an için bir dağıtım ağı ve anlaşmamız yok, fakat size ( İmzalı olarak, 2 Adet ) ve AliZairov'a kendim gönderirim.
DelphiCan'dır!
(10-12-2017, Saat: 15:20)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-12-2017, Saat: 08:50)Ugur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayirli olsun hocam, iki adet siparis vermek istiyorum, anket'de hepsini okumadan secim yaptim, önden ödeme yapip bekliyebilirim de. Sizde sorum yurt disina da yollarmisiniz ? ve sizden ricam imzali olarak yollarsaniz cok mutlu olurum.

Teşekkür ederim, Uğur Bey.
Ön siparişe sizi de ekledim. Şu an için bir dağıtım ağı ve anlaşmamız yok, fakat size ( İmzalı olarak, 2 Adet ) ve AliZairov'a kendim gönderirim.

Ptt üzerinden kitap gönderileri 3 TL tüm Türkiye'ye abi haberin olsun,
Hatta espirisi olmuştu mektup gönderimi 9TL olduğu için mektubu okuduğunuz bir kitabın arasında gönderin diye.

Ek olarak kendi kitabını yazıp satanlara belirli bir vergi muafiyeti var, bu yolla ptt ilw kapıda ödemeli gönderebilirsiniz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Kitap satış sitesi çalışmıyor (BTG) guvenbalta 12 6.054 06-02-2024, Saat: 12:39
Son Yorum: emre
  Yeni kitap veya görsel eğitim CesuR 7 3.584 31-03-2023, Saat: 23:53
Son Yorum: Bay_Y
  Yeni bir kitap ihtiyacı cemakkus 6 4.847 13-11-2022, Saat: 20:33
Son Yorum: tavsanlili
  3-Kitap Kargo Takip - Gönderi Tarihi: 13.02.2019 Fesih ARSLAN 21 18.553 22-07-2022, Saat: 13:58
Son Yorum: memur603
  Embarcadero Üzerinden Kitap Satışımız Başladı Fesih ARSLAN 24 20.379 07-01-2022, Saat: 13:27
Son Yorum: CesuR

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi