15-12-2017, Saat: 10:26
Merhaba,
Kitabı yayın evi olmadan (matbaa aracılığıyla) yayımlayacağımızdan; Mizanpaj ve yazım denetimini (veya anlatım bozuklukları) de benim yapmam gerekiyor.
Bu konuda da yardımınıza ihtiyacım olacak (Kitabı peyder pey DelphiCan'lara yazdırıyorum
).
Mizanpaj için örnek alacağım bir sayfa düzenine (Bölüm adı sayfa düzeni, Alt bölüm/konu başlıkları font'u, içerik font'u, Not, Alıntı, Uyarı, Dikkat ibarelerinin gösterimi vb.) ihtiyacım var.
(Ç)Alıntı olmadan, örnek paylaşarak, yardımcı olursanız sevinirim.
İncelemeye talip olan arkadaşlar ile de birebir görüşebilirsem, iyi olur.
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Dipçe: Kitabın herhangi bir bölümünde, doğrudan veya dolaylı olarak yardımda bulunan tüm DelphiCan'ların kitapta adı anılacaktır.
Kitabı yayın evi olmadan (matbaa aracılığıyla) yayımlayacağımızdan; Mizanpaj ve yazım denetimini (veya anlatım bozuklukları) de benim yapmam gerekiyor.
Bu konuda da yardımınıza ihtiyacım olacak (Kitabı peyder pey DelphiCan'lara yazdırıyorum
).Mizanpaj için örnek alacağım bir sayfa düzenine (Bölüm adı sayfa düzeni, Alt bölüm/konu başlıkları font'u, içerik font'u, Not, Alıntı, Uyarı, Dikkat ibarelerinin gösterimi vb.) ihtiyacım var.
(Ç)Alıntı olmadan, örnek paylaşarak, yardımcı olursanız sevinirim.
İncelemeye talip olan arkadaşlar ile de birebir görüşebilirsem, iyi olur.
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Dipçe: Kitabın herhangi bir bölümünde, doğrudan veya dolaylı olarak yardımda bulunan tüm DelphiCan'ların kitapta adı anılacaktır.
DelphiCan'dır!