Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sayısal Çiftlik Oyunum
(29-07-2019, Saat: 10:17)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-07-2019, Saat: 23:10)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yumurta satış ekranında gün atlarsa yumurta vermiyor. Cry

Elinize emeğinize sağlık.

Bunu bilerek yapmıştım test aşamalarında fark edilecek mi diye   Smile ( Test edenlerin gerçekten test ettiğine inanmıyordum da denebilir  )
Sonra fark eden olmadı ( Demekki gerçekten test etmemişler  Smile  )
Bende tekrar projeye girip, düzeltip, .apk oluşturup, imzalayıp, play store'a tekrar atmaya üşendim. ( Ne aşamaymış be  Smile  )
Bunu da düzeltme zamanı geldi artık.  Shy

Teşekkürler hocam sorunu ve fikrinizi dile getirdiğiniz için.

(29-07-2019, Saat: 09:08)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Ellerine sağlık. İlerleyen aşamalarda daha etkileşimli ve profesyonel uygulamalarınızın habercisi olmuş.
Başarılarınızın devamını diliyorum.

Günaydın,
Çok sağolun hocam. Umarım Öngördüğünüz gibi olur her şey  Blush

(29-07-2019, Saat: 09:39)arsl01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Grafikler ve oyun içi ses uymuş güzel fakat daha da geliştirilebilir örneğin yumurta beklerken kullanıcının telefon ekranı açık öylece beklemesi gerekiyor kullanıcının beklememesi için başka özelliklerde eklenebilir.

Merhaba, 
Buna çözüm olarak zamanı 2x ya da 3x hızlandırma eklemeyi düşünüyorum.

Öneri ve fikir için teşekkür ederim.  Smile

Madem testerları test etmek istiyorsunuz bu sorunu bildirenlerde iptal edin. İptal yoluda ana oynayış ekranında 5 saniyede şuna benzer tıklama yapmasını isteyin. Memnuniyet altındaki logolara 2 kere tavuk, 3 kere yumurta, 1 kere yem 1 kere tavuğa tıklasın ve bu sorun iptal olsun.

Tavuk satmak istiyorum ama bir cins tüm tavukların hepsini satmak zorunda kalıyorum. 5 TL'lik tavukların yarısını satmak isterken tümünü satıp tecrübe ettim. Yada yolu var bilmiyorum.
(29-07-2019, Saat: 10:54)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2019, Saat: 10:17)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu bilerek yapmıştım test aşamalarında fark edilecek mi diye   Smile ( Test edenlerin gerçekten test ettiğine inanmıyordum da denebilir  )
Sonra fark eden olmadı ( Demekki gerçekten test etmemişler  Smile  )
Bende tekrar projeye girip, düzeltip, .apk oluşturup, imzalayıp, play store'a tekrar atmaya üşendim. ( Ne aşamaymış be  Smile  )
Bunu da düzeltme zamanı geldi artık.  Shy

Teşekkürler hocam sorunu ve fikrinizi dile getirdiğiniz için.

Günaydın,
Çok sağolun hocam. Umarım Öngördüğünüz gibi olur her şey  Blush

Merhaba, 
Buna çözüm olarak zamanı 2x ya da 3x hızlandırma eklemeyi düşünüyorum.

Öneri ve fikir için teşekkür ederim.  Smile

Madem testerları test etmek istiyorsunuz bu sorunu bildirenlerde iptal edin. İptal yoluda ana oynayış ekranında 5 saniyede şuna benzer tıklama yapmasını isteyin. Memnuniyet altındaki logolara 2 kere tavuk, 3 kere yumurta, 1 kere yem 1 kere tavuğa tıklasın ve bu sorun iptal olsun.

Tavuk satmak istiyorum ama bir cins tüm tavukların hepsini satmak zorunda kalıyorum. 5 TL'lik tavukların yarısını satmak isterken tümünü satıp tecrübe ettim. Yada yolu var bilmiyorum.
Haklısınız hocam.
Tavuk konusunda da düzeltme yapmam gerekiyor dediğiniz gibi. Başlıca bir dert hepsinin satılması.
Kullanamıyorum Sad
Çünkü; iOS için de istiyoruz Smile
There's no place like 127.0.0.1
(29-07-2019, Saat: 11:14)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanamıyorum Sad
Çünkü; iOS için de istiyoruz Smile

Hocam benim etim ne budum ne diyeceğim çünkü yıllık 99$ Smile 
Ben yaptığım yazılımlardan toplam o kadar kazanmadım  Smile
Ana oynayış ekranından herhangi bir ekrana girdiğimizde (yem/tavuk satın al vs.) güncel para miktarını doğru göstermiyor.
Ayrıca bazen odnalıklı sayıları da 10.9 ise 10.899999999 gösteriyor. Bir şey aldığımız yada sattığımızda tekrar 20.9 olarak gösteriyor. Burada da tutarsızlık mevcut.
(29-07-2019, Saat: 13:06)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ana oynayış ekranından herhangi bir ekrana girdiğimizde (yem/tavuk satın al vs.) güncel para miktarını doğru göstermiyor.
Ayrıca bazen odnalıklı sayıları da 10.9 ise 10.899999999 gösteriyor. Bir şey aldığımız yada sattığımızda tekrar 20.9 olarak gösteriyor. Burada da tutarsızlık mevcut.

Geri bildirimler ve İlginiz için çok teşekkür ederim hocam. 
Bunları düzeltme imkanı doğdu.
Kümes limiti 500 bendeki tavuk 501.
Ayrıca tek twk tavuk almakta eziyet.
(29-07-2019, Saat: 21:45)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kümes limiti 500 bendeki tavuk 501.
Ayrıca tek twk tavuk almakta eziyet.

Oyun sarmış sanırım hocam bu kadar ilerlediğinize göre  Blush Shy

Çok mutlu oldum bu denli ilginize.
Çok sağolun.
Tüm geri dönüşlerinizi tek tek düzeltip güncelleme olarak sunacağım. Ama öncelik hepsinin belli olması. Shy
En büyük sıkıntılardan biri. Uygulamayı kullanırken yada uygulama arka planda çalışırken çağrı geldiğinde cevaplandığında görüşme esnasında oyun müziği duyuluyor ve karşı tarafa da gittiğini düşünüyorum. Çağrı yaparak denedim ancak giden çağrıda olmadı. Sadece gelende mi oluyor tam deneyemedim.
Birde oyun müziğini başlangıç ekranında kapatabiliyoruz ama etkileşim sesleri kapanmıyor.
(30-07-2019, Saat: 10:33)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En büyük sıkıntılardan biri. Uygulamayı kullanırken yada uygulama arka planda çalışırken çağrı geldiğinde cevaplandığında görüşme esnasında oyun müziği duyuluyor ve karşı tarafa da gittiğini düşünüyorum. Çağrı yaparak denedim ancak giden çağrıda olmadı. Sadece gelende mi oluyor tam deneyemedim.
Birde oyun müziğini başlangıç ekranında kapatabiliyoruz ama etkileşim sesleri kapanmıyor.

Sesler dediğiniz gibi karşı tarafa gidiyor. bunu nasıl çözerim emin değilim. Çözümü olan bir kişi varsa yazarsa sevinirim.
etkileşim sesleri müzik kadar rahatsız etmeyeceğini düşündüğüm için kapatmamıştım.

Geri bildirim için daha çok teşekkür edeceğim sanırım size  Shy

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi