Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zirve Yazılım Satış Faturası Entegrasyonu Hk.
(12-04-2020, Saat: 23:07)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: biz gelen ve kesilen faturaları excel yapıp aktarıyoruz hatta bütün cari işlermleri bu şekilde aktarıyoruz. Ama zirvenin müşteri hizmetleri çok kötü. Excel ile aktarımı buluabilmek için üç farklı mülşteri hizmetiyle görüştük. Biri duymuş biri hiçbir fikri yok diğeri takır takır istediğimiz işin nasıl yapılacağını gösterdi. Direk sql işine girmeyin sonuçta siz faturada aktarsanız genel muhasebede farklı kalemlere işleniyor. Bunlarıda zirve yapıyor. Yani buzdolabı aldıysanız ayrı hesaba gider, araba aldıysanız ayrı ama bunları satmak için aldıysanız farklı kullanmak için aldıysanız farklı gibi gibi ....

Merhaba,

İşlem yaptığınız excel formatı ve içeriye hangi ekrandan alacağımız konusunda yardımcı olabilir misiniz.
*Ben hiç zirve kullanmadım hiç bilmiyorum.

Teşekkürler.
Merhaba,

Bu tarz programların genelde fatura menülerinde bir yer olması lazım, sağ tuş yaparsanız bazı menüler açılıyordu onların arasında bulabilirsiniz.

iyi çalışmalar,

Merhaba,

Ekte anlatmaya çalıştım, umarım işinize yarar.

Data
Genellikle bu tarz ERP/Ticari Yazılım(+Muhasebe)lar, 3. parti entegrasyonlar için konnektör kullanımını lisanslandırıyorlar. Logo'nun Netopenx'i buna en büyük örneklerden birisidir.

Zirve'nin e-fatura konusunda belirttiği 3 entegratör var. Bunların dışındaki entegratörlerle çalışmayı desteklemediği gibi, çalışıp aktarım yapanlar olması durumunda hem garanti dışı kalacağı hem de destek verilmeyeceği konusunda kullanıcılarına mail göndererek açık bir şekilde sınır işaretlemesi yapmıştı.

Müşterinizin konu ile ilgili bilgisi vardır diye düşünüyorum. Eğer tüm bunlar sorun oluşturmuyorsa ve doğrudan veritabanına erişim yaparak kayıtları insert atmak istiyorsanız sözleşmede veritabanına erişim ile ilgili maddeleri ihlal etmediğinizden emin olun derim.
(13-04-2020, Saat: 00:49)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Genellikle bu tarz ERP/Ticari Yazılım(+Muhasebe)lar, 3. parti entegrasyonlar için konnektör kullanımını lisanslandırıyorlar. Logo'nun Netopenx'i buna en büyük örneklerden birisidir.

Zirve'nin e-fatura konusunda belirttiği 3 entegratör var. Bunların dışındaki entegratörlerle çalışmayı desteklemediği gibi, çalışıp aktarım yapanlar olması durumunda hem garanti dışı kalacağı hem de destek verilmeyeceği konusunda kullanıcılarına mail göndererek açık bir şekilde sınır işaretlemesi yapmıştı.

Müşterinizin konu ile ilgili bilgisi vardır diye düşünüyorum. Eğer tüm bunlar sorun oluşturmuyorsa ve doğrudan veritabanına erişim yaparak kayıtları insert atmak istiyorsanız sözleşmede veritabanına erişim ile ilgili maddeleri ihlal etmediğinizden emin olun derim.

2007 yılında Link yazılımına direk database'e yazarak birçok işlem yapıyordum ne kadar sıkıntılı olduğunu deneyimlerinden biliyorum. Arkadaşların yazdıkları gibi excel ile import etme imkanı varsa ben sadece ilgili excel formatını oluşturacağım. 

Diğer türlü sizin yazdığınız gibi sıkıntılı durumlar ve bende herhangi bir yazılımın database yapısı vb uğraşmak istemiyorum, sene 2020 hala Türk firmalar aynı kafadalar malesef. Bir api yazsalar ve dökümante etseler uygulamaları yürür gider, tabi kafa yapısı malesef böyle.
MERHABA BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRİM.
Merhabalar,

Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  PAVO Pos Cihaz Entegrasyonu (Yeni Nesil ÖKC) RAD Coder 3 1.094 26-12-2025, Saat: 17:06
Son Yorum: rmzgenius
  Delphi İle Shopify Entegrasyonu narkotik 1 582 13-02-2025, Saat: 14:48
Son Yorum: Hayati
  Hızlı Satış Hk. Bir Soru erdal51 3 992 19-08-2024, Saat: 11:32
Son Yorum: erdal51
  Pazaryerleri Muhasebe Programı Entegrasyonu bünyamin68 2 1.147 22-02-2024, Saat: 15:51
Son Yorum: ahmet6513
Lightbulb Hızlı Satış Programına Yazar Kasa Entegrasyonu panama6629 4 2.249 15-12-2022, Saat: 17:43
Son Yorum: mkysoft

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi