Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
qr kod ile windowsta oturum açmak
(24-12-2020, Saat: 13:47)suleymangul0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: heyecan ile bekliyorum sizi Smile

Bende elektriği  Smile
Merhaba,
Elektriğin gelmesiyle birlikte PHP + JSON + REST ile basit bir QR giriş sistemi geliştirdim. Bluetooth ile deneyemedim masaüstü PC olduğu için ama onu da yakında fırsat bulursam başka laptop'da deneyeceğim. ( tabi önce laptop bulmam lazım  Smile  )
Umarım işinizi görür. Windows kilit ekranı tarafı size ait artık  Smile
ZXing kütüphanesi parça parça olduğundan kafa karıştırıcı idi bende tek klasörde topladım.

.zip   BarcodeZXingLib.zip (Dosya Boyutu: 184,33 KB / İndirme Sayısı: 29)

QR oluşturmayı barındıran bileşen seti

.zip   FMXComponents-master.zip (Dosya Boyutu: 780,98 KB / İndirme Sayısı: 24)

QR Mobil uygulaması

.zip   QR_Client.zip (Dosya Boyutu: 602,27 KB / İndirme Sayısı: 27)

QR Windows uygulaması

.zip   QR_Server.zip (Dosya Boyutu: 54,95 KB / İndirme Sayısı: 33)

PHP dosyası

.php   QR_system.php (Dosya Boyutu: 1,32 KB / İndirme Sayısı: 36)

Veritabanı alanları ( integer [A.I.] - Varchar - integer )

Test videosu

Umarım istediğiniz şey böyle bir şeydir hocam.  Smile Daha önce akıllı ev sistemi için kullanmıştım. Şimdi de böyle bir amaca hizmet edecek. hayırlısı.
Not : PHP kodlama konusunda yorum duymak istemem. İşimi çözecek şekilde kullandım.  Smile
ellerinize sağlık proje dosyasını düzenleyip size son halini atacağım
(25-12-2020, Saat: 11:47)suleymangul0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ellerinize sağlık proje dosyasını düzenleyip size son halini atacağım

Teşekkür ederim. sizin örnekleri inceledim fakat ilk etapta işin içinden çıkamadım doğal olarak  Shy
Bende bildiğim yol en iyi yoldur diyerekten ilerledim.
Merhabalar, bu konu ile bende yeni ilgilenmeye başladım. Gördüğüm kadarıyla sizler baya mesafe kat etmişsiniz. Projenin son halinin kaynak kodlarını paylaşabilir misiniz? Bende bu kodları analiz etmek istiyorum.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi7 DBGrid'e sağ tık yaparak form açmak batuhann 6 4.859 18-04-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: denizfatihi
  buton yardımı ile url açmak ve kullanıcı girişi sahin4169 1 2.645 07-12-2017, Saat: 15:19
Son Yorum: SimaWB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi