Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi 12 Boş Form Derleme Hatası [Çözüldü]
Merhabalar

Delphi 12 ye geçiş yapmak istedim fakat bir hata alıyorum. Boş Formu derlemek istediğim zaman derleme başarısız oluyor. Fakat Delphi 11 de devam ettirdiğim projeyi derlediğimde normal bir şekilde derleniyor. Aşağıda aldığım hatayı paylaşıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

[img=500x150]https://hizliresim.com/5wknki8]5wknki8.jpg[/img]
Delphi IDE sürüm bağımlılıklarının çözümü
Begin : = end / 2;
(19-02-2024, Saat: 09:29)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delphi IDE sürüm bağımlılıklarının çözümü

i5vhx3x.jpg

Hocam merhabalar cevabınız için çok teşekkürler

Galiba sorunu çözdüm ben buradaki dosya uzantılarını bulamadığından dolayı derleme yapamıyor. Delphi 11den aldığım eski projeyi derlemesinin sebebide burdaki dosya uzantıları ordan gelen projede görünmüyor boş gözüküyor. Burdaki dosya uzantılarını silemedim sildiğimde otomatik tekrar geliyor. Buna ne yapabiliriz. Ustatlar sizden yardımlarınızı bekliyorum.
1- Delphi IDE > Project / Options  / Application / Icons > Target kısmından hedef platformu seçin.
2- ArtWork Generator butonuna tıklayın. 
3- Asset Type alanından splash screen türünü seçin. Burada uygulama simgeleri için işlem yapılmaktadır. Simgenin text veya bir resimden (Image) oluşmasını sağlayabilirsiniz.
4- Metin rengi veya arka plan rengini de bu ekranda değiştirebilirsiniz.

5- Next butonu ile Splash Screen ekranına geçmiş olacaksınız. Burada da bir önceki ekranda olduğu gibi text ve resim ile splash screen tasarımı yapıyorsunuz.

6- Next; Splash Screen Dark ekran tasarımı açılacaktır. İhtiyaç duyduğunuz tasarımı oluşturup Finish butonu ile işlemleri sonlandırın. 

Begin : = end / 2;
(20-02-2024, Saat: 09:38)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1- Delphi IDE > Project / Options  / Application / Icons > Target kısmından hedef platformu seçin.
2- ArtWork Generator butonuna tıklayın. 
3- Asset Type alanından splash screen türünü seçin. Burada uygulama simgeleri için işlem yapılmaktadır. Simgenin text veya bir resimden (Image) oluşmasını sağlayabilirsiniz.
4- Metin rengi veya arka plan rengini de bu ekranda değiştirebilirsiniz.

5- Next butonu ile Splash Screen ekranına geçmiş olacaksınız. Burada da bir önceki ekranda olduğu gibi text ve resim ile splash screen tasarımı yapıyorsunuz.

6- Next; Splash Screen Dark ekran tasarımı açılacaktır. İhtiyaç duyduğunuz tasarımı oluşturup Finish butonu ile işlemleri sonlandırın. 
Hocam çok teşekkürler işe yaradı.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  OrangeUI kurulum hatası 41linea41 11 875 10-03-2025, Saat: 10:02
Son Yorum: RAD Coder
  Delphi 12 Android 14 Bu uygulama Android'in son sürümüyle uyumlu değil hatası batuakin 3 281 04-03-2025, Saat: 13:51
Son Yorum: RAD Coder
  Delphi 12.2 rmPOST hatası admar 1 280 31-12-2024, Saat: 08:32
Son Yorum: 3ddark
  IOS FCM göndermek? [ÇÖZÜLDÜ] Mr.X 17 1.349 04-12-2024, Saat: 11:33
Son Yorum: shooterman
  Thread Cannot call Start on a running or suspended thread hatası Jakarta2 3 292 02-12-2024, Saat: 13:37
Son Yorum: Jakarta2

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi