Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakanlıktan Bitki Koruma Ürünleri Stok Bilgisi Alınması
Konuyu hortlatmış olacağım ama kullanıcı adım ve şifrem ile deniyorum  ama yukarda yazılanları harfi harfine deniyorum ama   "error":"invalid_grant" hatasını alıyorum ve token alamıyorum

grant_type:password
username:xxxxxx
password:xxxxxx

[/quote]
(23-06-2022, Saat: 11:42)bünyamin68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Varyemez kullanıcı adlı kardeşimiz sonunda başarmışsın tebrikler.Sıkı çalışmanın bir sonucu bu. Sana çok teşekkür ediyorum beni sonuca bir adım daha yaklaştırıdın. Şimdi sıra rad coder kullanıcı adlı kardeşimizde hocam delphi tarafından kodlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ediyorum. hi selamlar kullanıcı adlı kardeşim sanada cevap vermiş olayım konunun başında vermiş olduğumuz test kullanıcı adı ve parola çalışmıyor biz işlemleri arka planda bakanlığın verdiği gerçek kullanıcı adı ve parola ile gerçekleştiriyoruz. Konu ile ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum inşallah bu konuda nihayete ermiş olacak.

bünyamin kardeşim hala token alabiliyormusun?
(06-11-2024, Saat: 09:48)malislmz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2022, Saat: 11:42)bünyamin68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Varyemez kullanıcı adlı kardeşimiz sonunda başarmışsın tebrikler.Sıkı çalışmanın bir sonucu bu. Sana çok teşekkür ediyorum beni sonuca bir adım daha yaklaştırıdın. Şimdi sıra rad coder kullanıcı adlı kardeşimizde hocam delphi tarafından kodlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ediyorum. hi selamlar kullanıcı adlı kardeşim sanada cevap vermiş olayım konunun başında vermiş olduğumuz test kullanıcı adı ve parola çalışmıyor biz işlemleri arka planda bakanlığın verdiği gerçek kullanıcı adı ve parola ile gerçekleştiriyoruz. Konu ile ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum inşallah bu konuda nihayete ermiş olacak.

bünyamin kardeşim hala token alabiliyormusun?

Özelden servis bilgilerini gönderebilirseniz, test edebilirim?
Begin : = end / 2;
(06-11-2024, Saat: 10:05)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-11-2024, Saat: 09:48)malislmz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bünyamin kardeşim hala token alabiliyormusun?

Özelden servis bilgilerini gönderebilirseniz, test edebilirim?

Evet ben hala token alabiliyorum  yetkilendirilmiş firmanın kullanıcı adı ve şifresi ile alıyorum aksi halde token vermiyor.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Listview Aktif Kaydın bilgisi m_ekici 1 542 22-11-2024, Saat: 17:36
Son Yorum: m_ekici
Question Uygulama güvenliği - USB Dongle koruma ve diğerleri engerex 46 40.373 19-09-2024, Saat: 16:02
Son Yorum: cinarbil
  Aktif olan tarayıcıdan URL bilgisi almak eraendless 7 1.953 15-09-2023, Saat: 08:36
Son Yorum: eraendless
  Stringgrid Hücre Bilgisi Alma oguzk06 5 2.078 03-05-2023, Saat: 19:39
Son Yorum: oguzk06
  Stok Karlılık Raporu (NETSIS) OZCANK 2 2.215 14-04-2023, Saat: 14:25
Son Yorum: OZCANK

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi