Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PAVO Pos Cihaz Entegrasyonu (Yeni Nesil ÖKC)
Ticari uygulamalarda sıklıkla kullanılan POS cihaz entegrasyonu yakın zamanda zorunlu hale geldi.
Bu örnek PAVO Pos Cihazının ticari uygulama entegrasyonlarında kullanılması amacıyla hazırlanmıştır.
Firma tarafından resmi olarak Java, C#, Python, Flutter ve React Native geliştirme ortamları için demo yayınlanmıştır.
RAD Studio Delphi ile %100 OOP olarak geliştirilen uygulama; test ve gerçek ortam için ayrı ayrı kullanılabilir ve kolay entegre edilebilir.
PAVO, Claud rest full ve portal seçeneği ile entegrasyon oldukça kolay.

Özel mesaj ile fiyat alabilirsiniz.
Begin : = end / 2;
hocam biz de kendi otomasyonumuza rest api ile entegrasyon yapmak istiyoruz fakat pavo ya mail ile ulaşamıyoruz. nasıl ulaşabiliriz?
(18-12-2025, Saat: 20:57)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam biz de kendi otomasyonumuza rest api ile entegrasyon yapmak istiyoruz fakat pavo ya mail ile ulaşamıyoruz. nasıl ulaşabiliriz?

kurumsalsatis@pavo.com.tr
Begin : = end / 2;
Üstadım, video'yu seyrettim. Müsaadenizle 1-2 soru sormak istiyorum.

1- Satışı rahatlıkla iptal edebildiğinizi gördüm. Nakit satışlarda fiş iptali o anda mümkün olabilir ama kredi kartı satışlarında iptal ettiğinizde ne oluyor? Çekilen pos satışına ait işlem siliniyor mu? Silinebiliyorsa müşterinin haberi olmadan mı yoksa yine aynı kartı cihaza okutarak mı yapılabiliyor? Silinen fiş sayısı ve toplamları, akşam Z raporunda bilgi olarak gösteriliyor mu? Bu tip silme işlemleri malumunuz suistimallere hep açık oluyor.

2- Parçalı ödeme durumunda, mesela müşteri dedi ki ben 200 lira nakit vereyim, kalanını da karttan çek. Bu tip bir durumda parçalı ödeme olarak fiş yollanabiliyor mu? QR Kod ile ödeme için kod tarafından mı bir değer gönderiliyor yoksa cihaz üzerinden mi seçim yapılıyor?

3- Satış güncellemek ne demek o kısmı anlayamadım. Satış öncesi kasiyer zaten ürünleri okuttu, fişini kesti. Fişi kestikten sonra neyi güncelleme yapma gereği duyuluyor? Eksik miktar girilmişse, zaten yeni bir satış yapıp bir tane daha  fiş kesebilir. Güncellemeden kasıt tam olarak nedir merak ettim.

4- Cihazla ilgili deneyimlerinizi de merak ediyorum. Kullanım veya kurulum kolaylığı nasıldır? Pavo ile rahatça iletişim kurabiliyor musunuz? İlk kurulum ve departman vs. tanımları sırasında uzaktan mı kuruluyor yoksa servis mi gelip ayarlıyor?

5- GMP3 süresi tüm cihazlarda 1 yıl zaten. Pavo'nun cihaz ve GMP3 fiyatlandırması hakkında da bilgi sahibiyseniz paylaşırsanız seviniriz.
(Cihaza bağlı bir kablo görmedim, GMP3 mü kullanılıyor yoksa TSM'mi?  Sadece TSM 'mi çalışabiliyor yoksa GMP3 ile bağlantı desteği de varmı bileşenin? )

6- Biz Hugin cihazla eşleştirme yapıp uygulamamızı sorunsuz olarak kullandırıyoruz. Cihaz değiştirilse bile Hugin'e veya başka bir yere bildirim veya uygulama tanımı vs. yapmak gerekmiyor. Pavo'da, geliştirdiğiniz uygulamayı gönderme ve onay alma vs. gibi durumlar var mı?

Ben Hugin yazarkasa öncesi, PAVO  başta olmak üzere İnpos ve Beko gibi yeni nesil ÖKC şirketlerine defalarca e-posta atmama rağmen kimseye ulaşamamış, mecburen ulaşabildiğim tek firma olan Hugin ile entegrasyon yapmıştım. Pavo'ya da hem mail hem de bir  aracı vesilesi ile ulaştığım whatsapp numaralarından defalarca yazmama rağmen kimse bana geri dönüş yapmamıştı. Şimdi bazı yerlerde PAVO  görüyorum, görünüm itibarı ile çok şık ve albenili bir cihaz. Ama destek konusunda sıkıntı yaşanırsa cihazın güzelliğinin bir anlamı da kalmıyor.
Firebird Ekipler Amiri. Dmitry Kouzmenko ve Dmitry Yemanov ile çalışmış , Eski IBSurgeon personeli, Kıdemli Firebird Kurtarma Uzmanı, Firebird Foundation bağışçısı...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi İle Shopify Entegrasyonu narkotik 1 545 13-02-2025, Saat: 14:48
Son Yorum: Hayati
  Delphi 7 kullanıcısı yeni versiyona başlamalımıyım kadir344 2 647 26-01-2025, Saat: 10:35
Son Yorum: enigma
  yeni kimlik kartı nfc erdogan 0 499 29-04-2024, Saat: 19:03
Son Yorum: erdogan
  Pazaryerleri Muhasebe Programı Entegrasyonu bünyamin68 2 1.093 22-02-2024, Saat: 15:51
Son Yorum: ahmet6513
  Zirve Yazılım Satış Faturası Entegrasyonu Hk. pro_imaj 15 11.997 20-11-2023, Saat: 13:05
Son Yorum: hi_selamlar

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi