Anket Başlığı: Yeni Delphi Kaynak Kitap ihtiyacınız var mı?
1 Adet almayı düşünüyorum
2 Adet almayı düşünüyorum
3 Adet almayı düşünüyorum
Ön sipariş ile de alabilirim.
İhtiyacım yok
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Kaynak Kitap İhtiyacı
(23-12-2017, Saat: 01:04)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim seçimimi de hem ön sipariş hemde 1 adet almayı düşünüyorum olarak güncelleyebilirmisiniz.

Anket seçiminizi, ön sipariş olarak yeniden düzenledim.
İlginiz için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!
Kitapdaki konu başlıkları nelerdir?
(25-12-2017, Saat: 09:12)ibrahimkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kitapdaki konu başlıkları nelerdir?

http://www.delphican.com/forum-icindekiler
There's no place like 127.0.0.1
Merhaba,
Birkaç konu başlığı değişti, bazı konu başlıkları çıkarıldı, sonradan birkaç konu başlığı eklendi.  Huh
Konuları toparlamak üzereyim, seneye ( Smile klasik bir espri oldu kusura bakmayın) tam kitap içeriğini gösterir, konu başlıklarını paylaşırım.
DelphiCan'dır!
Fesih bey, Kitabi okurken bu bilgileri pekistirme adina birde ek olarak kaynak kod cd yada dvd gibi ilave yada örnek kodlari (varsa tabi, bilmiyorum) download olarak sunacakmisiniz ?
Umutlar yavaş yavaş yok oluyor kitabın çıkması ile ilgili
(21-01-2018, Saat: 13:26)Ugur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fesih bey, Kitabi okurken bu bilgileri pekistirme adina birde ek olarak kaynak kod cd yada dvd gibi ilave yada örnek kodlari (varsa tabi, bilmiyorum) download olarak sunacakmisiniz ?

Merhaba,
Kitapta geçen tüm uygulamaların kaynak kodları peyder pey  Yeni Kaynak Kitap - Kaynak Kodları form bölümümüzde yayınlanmaya başladı.
Bu bölüm şu an için kapalı. Bu bölüme yalnızca Kitapsever kullanıcı gruplarımız giriş yapabilecek. Kitap alıp, üzerinde yer alan barcode veya ISBN numarası ile kitap kaydı yapan kişiler otomatik olarak bu gruba üye olmuş olacaklar.
İlginiz için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!
Fesih bey iyi bir çözüm olmuş. Hem site trafiği artar hem kullanıcı.
(21-01-2018, Saat: 17:21)CaglarCoskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fesih bey iyi bir çözüm olmuş. Hem site trafiği artar hem kullanıcı.

Kitapta da bol bol http://www.DelphiCan.com'dan bahsettim.  Cool
Zaman sorunundan dolayı, Kitapsever mobil uygulamasını yazacak bir DelphiCan'a da ihtiyacımız var. 
En kötü ihtimalle kitabı matbaaya gönderdikten sonra 10 günlük bir süre zarfında tamamlamaya çalışırım.
DelphiCan'dır!
Sona ne kadar kaldı? Sanki en son şubatın ilk haftası diye hatırlıyorum
Topluluk mopluluk yok :/

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Kitap satış sitesi çalışmıyor (BTG) guvenbalta 12 6.054 06-02-2024, Saat: 12:39
Son Yorum: emre
  Yeni kitap veya görsel eğitim CesuR 7 3.584 31-03-2023, Saat: 23:53
Son Yorum: Bay_Y
  Yeni bir kitap ihtiyacı cemakkus 6 4.847 13-11-2022, Saat: 20:33
Son Yorum: tavsanlili
  3-Kitap Kargo Takip - Gönderi Tarihi: 13.02.2019 Fesih ARSLAN 21 18.553 22-07-2022, Saat: 13:58
Son Yorum: memur603
  Embarcadero Üzerinden Kitap Satışımız Başladı Fesih ARSLAN 24 20.379 07-01-2022, Saat: 13:27
Son Yorum: CesuR

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi