Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TMS Web Core : Güzel Özellikler-2
Az çok konuyla ilgili olduğu için yeni bir başlık açmak istemedim.
Peki barkod ve qr oluşturmayı nasıl yapabiliriz? İnternette bir sayfa buldum. Ancak bileşeni bulamadım. (TWebQRCode)
Barkodları nasıl oluşturabiliriz?
(23-11-2023, Saat: 12:27)nehirnnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az çok konuyla ilgili olduğu için yeni bir başlık açmak istemedim.
Peki barkod ve qr oluşturmayı nasıl yapabiliriz? İnternette bir sayfa buldum. Ancak bileşeni bulamadım. (TWebQRCode)

https://blogs.embarcadero.com/generate-9...s-of-code/
vereceğiniz sayı veya rakamları barkoda çeviriyor.
Yanlış hatırlamıyorsan belirli bir adede kadar ücretsizdi.

Yanlış ise kusura bakma
"…De ki: "Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Şüphesiz, temiz akıl sahipleri öğüt alıp-düşünürler" (Zümer Suresi, 9)
(23-11-2023, Saat: 13:38)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-11-2023, Saat: 12:27)nehirnnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az çok konuyla ilgili olduğu için yeni bir başlık açmak istemedim.

https://blogs.embarcadero.com/generate-9...s-of-code/
vereceğiniz sayı veya rakamları barkoda çeviriyor.
Yanlış hatırlamıyorsan belirli bir adede kadar ücretsizdi.

Yanlış ise kusura bakma

Bu Delphi için galiba. WebCore için ilgili bileşenleri arıyorum, onları bulamadım.

TMS Web Core için ekstra ve ücretsiz bileşenler, partner sayfasında :
https://www.tmssoftware.com/site/webpartners.asp

İstemiş olduğunuz bileşenin doğrudan linki:
https://download.tmssoftware.com/download/WebQRCode.zip
Firebird Ekipler Amiri. Dmitry Kouzmenko ve Dmitry Yemanov ile çalışmış , Eski IBSurgeon personeli, Kıdemli Firebird Kurtarma Uzmanı, Firebird Foundation bağışçısı...
(20-03-2022, Saat: 11:52)rmzgenius Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad, Pas2JS adlı açık kaynaklı proje kullanılıyor. Pascal kodlarını JavaScript dosyalarına çeviren bir framework. Eskiden de vardı, ama her şey programcıya bakıyordu. TMS standart bir çok Delphi bileşenini uyumlu hale getirip bir de üstüne kolay kullanım ekleyince ortaya güzel bir ürün çıktı. Yani özetle, Form1 ve Form1'deki herşey aslında javascript'e çevrilmiş vaziyette.

Merhabalar @rmzgenius hocam

tms pas2js ile ilgili senin deneyimine danışmak istiyorum, hiç kullanmadım ama açıkçası senin makalelerinden sonra , şirkete tms web core yi satınaldırıp,  
uniquiden bir geçiş planlıyorum açıkçası. ancak kafama takılan bir soru var : 

tms projesinde yazdığımız kodları pas2js ile javascrip dosyasına dönüştürüp, iis ile yayınladığımızda 
bu js dosyaları,  aynen cs ve html dosyalarında olduğu gibi client browserlardan kaynağı görüntüle ile erişime açılıyor mu.
bu dosyalar ve kodlar nasıl gizleniyor. yada kod karıştırıcılar falan mı var , bu konuda beni bilgilendirirsen çok sevinirim.

Bu makaleler serin için ayrıca teşekkür ederim
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TMS Web Core - Genel Bakış rmzgenius 67 39.075 22-03-2025, Saat: 22:17
Son Yorum: nehirnnn
  TMS Web Core AI RAD Coder 0 754 23-10-2024, Saat: 08:57
Son Yorum: RAD Coder
  TMS WEB CORE TÜKÇE DİL SORUNU ikurt07 4 2.147 01-10-2024, Saat: 10:03
Son Yorum: oser
  TMS Web Core - WebHttpRequest ile istek dönmüyor RAD Coder 3 1.480 10-05-2024, Saat: 10:20
Son Yorum: rmzgenius
  TMS Web Core - Database bcore 6 3.826 13-04-2024, Saat: 08:12
Son Yorum: erol.micset

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi